Premier League

Vratar Alisson u 95. minuti pogodio za slavlje Liverpoola!

Liverpool je na gostovanju kod WBA slavio 2:1, a pobjedničkki pogodak za goste u sudačkoj je nadoknadi postigao vratar Alisson Becker.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2021. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pogotkom vratara Alissona Beckera u petoj minuti sudačke nadoknade Liverpool je na gostovanju pobijedio WBA sa 2:1 ostvarivši važnu pobjedu u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Liverpool dva kola prije kraja ima bod manje od Chelsea na četvrtom mjestu, dok trećeplasirani Leicester City ima tri boda više.

Brazilac je tako postao prvi vratar u povijesti “Redsa” koji je postigao pogodak u službenom susretu.

WBA, koji je siguran putnik u niži rang natjecanja, poveo je u 15. minuti golom Hala Robson-Kanu, a izjednačio je Mohamed Salah u 33. minuti.

Liverpool je u nastavku susreta jurio po drugi gol, no domaćin je sve do posljednjih sekundi držao remi. No, u petoj minuti nadoknade Alisson je nakon ubačaja iz kornera zabio za pobjedu gostiju.

Zanimljiv je podatak kako je Liverpool zabio 38. pobjedničkih golova u sudačkoj nadoknadi u Premier ligi, 13 više od bilo kojeg drugog kluba.

Ranije danas Crystal Palace je pobijedio Aston Villu sa 3:2, dok je Tottenhama pobijedio Wolverhampton sa 2:0.

Na kraju dana Everton je neočekivano upisao domaći poraz od najlošije ekipe Premierlige, Sheffield Uniteda, od 0:1. Daniel Jebbison pogodio je u 7. minuti za Oštrice.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close