Borac ambiciozno

Rukavica u lice Zrinjskom: "Borac će imati najbolju ekipu u državi"

Na Gradskom stadionu u Banjaluci obavljena prozivka nogometaša Borca pred pripreme za narednu sezonu u kojoj će prioritet biti osvajanje naslova prvaka BiH.
Sport / Nogomet | 12. 06. 2023. u 19:42 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prozivci su bila 23 igrača, a u Borcu ističu da će ekipa biti kompletirana do kraja idućeg tjedna.

“Bit će još dolazaka, kao i odlazaka. Želim demantirati nekoliko tvrdnji koje su se pojavile u medijima. Jedna od njih je da je jedan broj naših igrača kojima je istekao ugovor otišao. To nije točno. S nekima smo razgovarali, nekima smo dali ponude i čekamo njihove odgovore, sa nekima još uvijek smo u fazi razgovora. Za neke smo odlučni da ne ostanu u klubu, ali rano je govoriti o tome da li je netko otišao. Čim to bude mi ćemo to javno i objaviti“, rekao je predsjednik Borca Milan Tegeltija prenosi portal Mondo.

Tegeltija se osvrnuo i na glasine oko dva bivša igrača Veleža koji su navodno u razgovorima s Borcem.

“Netočno je da je Ovčina odbio Borac. S Ovčinom je bilo komunikacije prije mjesec dana ali nije bilo ponuda i opcija nije više ni aktualna. Pojavila se i informacija da je Radovac odbio Borac, to nije točno, nitko iz Borca nije kontaktirao Radovca”, dodao je.

Borac ima visoke ambicije u idućoj sezoni, a glavna je da Zrinjskom preotme primat najboljeg u državi.

"Primarni cilj ove sezone je titula prvaka. To je prioritet. Pokušat ćemo da napravimo što više u Europi ove godine, ali za europske ambicije – ulazak u grupnu fazu, to je plan iduće sezone. Pokušat ćemo, naravno, da i ove godine doguramo što dalje, ali realnije je očekivati da to bude sljedeće godine. Borac raspolaže ekipom i raspolagat će ekipom koja će biti najbolja u prvenstvu", zaključio je Tegeltija, prenosi Mondo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close