Isprika

Vlasnik Liverpoola poručio Kloppu, igračima i navijačima: Iznevjerio sam vas

Liverpool je bio jedan od šest engleskih klubova koji je našao među 12 incijatora novog natjecanja čije je osnivanje obajvljeno u nedjelju.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2021. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik nogometnog kluba Liverpool John Henry ispričao se u srijedu navijačima i momčadi zbog "uznemiravanja" uzrokovanog klupskim angažmanom u kreiranju projekta europske Superlige. 

Liverpool je bio jedan od šest engleskih klubova koji je našao među 12 incijatora novog natjecanja čije je osnivanje obajvljeno u nedjelju. No, već u utorak navečer, nakon što su se osnivanju Superlige usprotivile UEFA i FIFA, te nakon niza negativnih reakcija i protesta navijača, svih šest momčadi iz engleske Premier lige odustalo je od projekta zatvorenog elitističkog natjecanja.

"Želim se ispričita svim navijačima Liverpoola za uznemiravanje koje su doživjeli u proteklih 48 sati. Iako to ne treba posebno naglašavati, ali treba reći, ovaj projekt nikada ne bi uspio bez podrške navijača. U posljednjih 48 sati bili ste vrlo jasni da neće uspjeti. Čuli smo vas. Ja sam vas čuo", izjavio je John Henry u video poruci objavljenoj na klupskom internetskom portalu.

"Želim se ispričati Juergenu (Kloppu)... igračima i svima koji naporno rade kako bi naše navijače učinili ponosnima. Oni nisu odgovorni za ovo. Iznevjerio sam vas u ovom poduhvatu i zbog toga mi je žao. Ja sam jedini odgovoran za negativnosti koje su se pojavile u posljednja dva dana", poručio je vlasnik Liverpoola.

Nakon odustajanja engleskih momčadi novo natjecanje, čiji je inicijator i prvi čelnik predsjednik Real Madrida Florentino Perez, ostalo je na tri španjolska i tri talijanska kluba. No, u srijedu je i milanski Inter najavio da će krenuti putem engleskih klubova, jer je zbog posljednjeg razvoja događaja izgubio interes za sudjelovanje u projektu Superlige, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close