Sigurni za Europu

Vlaho iznimno zadovoljan igrom Širokog Brijega

Pomoćni trener Širokog bio je zadovoljan igrom nogometaša kluba s Pecare.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2019. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Široki Brijeg u subotu je gotovo sto posto osigurao nastupe u europskim natjecanjima nakon visoke pobjede na Pecari protiv Slobode (4:0).

Momčad Goce Sedolskog "cementirana" je za sada na trećem mjestu koje vodi u Europu, a samo bod je matematički dovoljan da ta pozicija bude sto posto osigurana.

Pomoćni trener Širokog bio je zadovoljan igrom nogometaša kluba s Pecare.

''Bili smo podjednaki prvih 20-ak minuta susreta. Tada se dogodila greška gostujućeg vratara, Stipe Jurić je odlično reagirao i pogodio za vodstvo. Imali smo još nekoliko prilika do poluvremena, ali nismo ih uspjeli okruniti pogotkom. Svjesni kako će teren u nastavku biti lošiji, odlučili smo krenuti agresivnije i tražiti novi pogodak. Uslijed toga dogodila se i nova greška obrane gostiju, Jurić je ponovno pogodio i tada je naša momčad stekla mirnoću i dodatno samopouzdanje'', rekao je Vlaho.

On je dodao i da je ovo jedna od boljih utakmica 'Plavo-bijelih' ove sezone.

Široki je trećeplasirani s 50 bodova, čak devet više od prvog pratitelja Željezničara.

Uspješnu sezonu i nastup u Europi momčad s Pecare bi mogla okruniti i trofejom u Kupu BiH kojeg su osvojili 2017. Prva od dvije utakmice finala Kupa igra se 8. svibnja na Koševu, dok je uzvrat na Pecari tjedan dana poslije.

Željezničar danas u 20 sati dočekuje Mladost iz Doboja.

Kopirati
Drag cursor here to close