Derbi na Pecari

Igrači Slobode poručuju: Iz Širokog ćemo se vratiti neporaženi

''Vjerujem da ćemo i sada pokazati veliku borbenost i vratiti se neporaženi iz Hercegovine'', rekao je igrač Slobode Antonio Vidović.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2019. u 13:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicom protiv Širokog na Pecari, nogometaši tuzlanske Slobode završavaju seriju susreta s prve četiri ekipe Premijer lige. 

Golgeter ekipe Antonio Vidović, potvrđuje da će protiv kvalitetnih Širokobriježana biti teško, ali da će na teren izaći s namjerom da se nadigravaju. 

''U prethodnim utakmicama pokazali smo da se dobro nosimo sa ekipama koje igraju napadački nogomet. Vjerujem da ćemo i sada pokazati veliku borbenost i vratiti se neporaženi iz Hercegovine'', rekao je Vidović u razgovoru za Fenu. 

Tuzlaci su hendikepirani izostankom suspendiranih Amara Beganovića, koji je "pocrvenio“ protiv Željezničara, Azira Muminovića, koji je ozlijeđen, te "kartoniranih“ Muamera Adžema i Muharema Čivića, dok je sezonu zbog ozlijede okončao Mehmed Alispahić. 

''Oslabljeni smo neigranjem nekoliko standardnih igrača, ali vjerujem da će oni, koji dođu na njihovu poziciju, iskoristiti svoju priliku i zamijeniti ih na najbolji način'', smatra golgeter Tuzlaka, koji je u prvenstvu postigao sedam golova. 

Do prije nekoliko kola Sloboda je kotirala kao mogući putnik u Europu, ali su sada šanse nešto slabije, mada sve nije izgubljeno. 

''Sve dok šanse za Europu postoje, borit ćemo se. Ostala su još četiri kola i svašta se može dogoditi'', zaključio je Vidović. 

Utakmica Široki - Sloboda igra se sutra od 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close