Izbornik mlade reprezentacije BiH

Vinko Marinović na mukama uoči Portugala

Nekoliko standardnih mladih reprezentativaca je ozlijeđeno i sigurno neće moći nastupiti protiv jedne od najkvalitetnijih reprezentacija u Europi
Sport / Nogomet | 04. 10. 2017. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Trening centru NS BiH u Zenici priprema se za sljedeću utakmicu kvalifikacija za europsko prvenstvo. Utakmica je na programu sljedećeg utorka, a protivnik je reprezentacija Portugala.

Izbornik Vinko Marinović za ovu utakmicu imat će puno problema oko sastava svoje momčadi jer je nekoliko standardnih mladih reprezentativaca ozlijeđeno i sigurno neće moći nastupiti protiv jedne od najkvalitetnijih reprezentacija u Europi. Ozlijeđeni su Hadžiahmetović, Redžić i Mihojević, a Memija nema pravo nastupa zbog kartona.

Bh. mladi reprezentativci su do sada zabilježili dva poraza od Švicarske i Rumunjske, a jedinu pobjedu imaju protiv Lihtenštajna.

Zna se da će Portugalci doći u najjačem sastavu, s nekoliko znamenitih igračkih imena koji nastupaju u najjačim europskim ligama i oni su favoriti u sljedećem susretu protiv Marinovićevih izabranika.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se 10.  listopada na glavnom terenu Trening centra u Zenici od 16.00 sati, a za sve posjetitelje ulaz će biti slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close