Nije u šoldima sve

Vinicius zbog Reala odbio astronomsku ponudu PSG-a

Paris Saint-Germain bio je spreman ponuditi bogat ugovor Realovom Viniciusu Junioru i ukupno 40 milijuna eura po sezoni kako bi Brazilac zamijenio La Ligu s Ligue 1.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2022. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Astronomska brojka je 12 puta veća od trenutačne njegove plaće te četiri puta veća od one koje će imati u Kraljevskom klubu kada i službeno stavi potpis na produženje ugovora koje je već dogovoeno.

Uz ogromnu plaću, kako piše Marca, PSG je bio spreman ponuditi mu i veliki bonus za potpisivanje, kao i brojne poslovne prilike u Kataru.

O svemu je bio obaviješten i predsjednik Real Madrida Florentino Perez koji je bio odlučan da zadrži mladu brazilsku zvijezdu.

Za Viniciusa su bili zainteresirani i klubovi iz Premier lige, no odlučio je ostati u Real Madridu zbog čvrstih veza i povjerenja koje ima u sve u klubu.

Novi ugovor je već dogovoren, ali usuglašavaju se još posljednji detalji. Kako piše Marca, Real Madrid je htio ugovor do 2028. godine, ali vjerojatno će biti do 2026. ili 2027. godine uz odštetnu klauzulu od milijardu eura.

Kopirati
Drag cursor here to close