Liga prvaka

Villarreal večeras traži čudo protiv Liverpoola

Nogometaši Villarreala večeras na svom stadionu El Madrigalu dočekuju moćni Liverpool u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2022. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi ogled otišao je uvjerljivo na stranu Liverpoola, Redsi su slavili 2:0, a prikazali su uvjerljivu igru s čak 71 posto posjeda lopte, ostavivši 'Žutu podmornicu' bez šuta u okvir gola.

Momčad Unai Emeryja treba čudo ako želi osvariti povijesni plaman u finale Lige prvaka:

"Trebat će nam savršena utakmica, ako želimo doći do finala. Liverpool je bio bolji u prvoj utakmici, stvarao je prilike za gol, ali malo onih pravih. Naša obrana je bila na visini, rekao bih izvanredna, ali u utorak im moramo pokazati da su došli na naš teren. Moramo igrati bez greške".

Nema pravila 'gol u gostima' ističe Emery i očekuje da njegova momčad može do čuda na svom stadionu:

"Teško je preokrenuti 2-0. Koristi nam što nema golova u gostima, pa je malo lakše igrati na pobjedu. Moramo pronaći načine za postizanje golova. Očekujem 23 tisuće navijača".

Juergen Klopp u Španjolsku stiže bez Firmina, ali svi drugi bi trebali biti spremni, Nijemac ističe kako ne trebaju razmišljati o prvom ogledu, već ići na pobjedu:

"Treba ignorirati rezultat iz prve utakmice, moramo sebi reći da je ovo samo jedna utakmica i da moramo pobijediti. Oni će nas napasti sa svime što imaju. Žele doći do pobjede. U ovom trenutku, ovo je najvažnija utakmica koju možeš igrati i želimo doći do finala", rekao je Klopp, javlja HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close