Europska liga

Villarreal na iskustvo i kvalitetu više srušio Dinamo

Villarreal je u Zagrebu pobijedio Dinamo 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Domaćini su se solidno držali do 'Teophile-Catherineovih minuta' - nesretno je skrivio penal pred kraj prvog poluvremena.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2021. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici četvrtfinala Europske lige izgubili na stadionu u Maksimiru od Villarreala sa 0:1 (0:1).

Jedini pogodak na utakmici Villarreal je postigao iz kaznenog udarca u 44. minuti kada je precizan bio Gerard Moreno.

Prethodno je Teophile-Catherine na samoj gol-aut liniji rukom blokirao pokušaj ubacivanja Morena pred Dinamova vrata, a njemački sudac Siebert je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku.

Dinamo je u pojedinim fazama susreta bio ravnopravan šestoplasiranom sastavu La Lige, no zbog jedne neopreznosti u obrani ostao je bez pozitivnog rezultata.

Ipak, kad se sve sagleda, Villarreal je nakon vodstva u potpunosti kontrolirao utakmicu, stvarao prilike, a ostalo je na jednom pogotku, malo zbog dekoncentracije njegovih igrača, a malo zbog izvrsnog Livakovića.

Uzvrat je za tjedan dana u Villarrealu. Dinamu za prolaz trebaju najmanje tri stvari: Villarreal ne bolji od večerašnjeg, Oršić kao protiv Tottenhama i Petković da se sjeti zašto je tu...

Kopirati
Drag cursor here to close