Rapsodija Plemića

VIDEO | Zrinjski demolirao Lokomotivu: "Mladi pokazali da se na njih ozbiljno računa"

Sport / Nogomet | 24. 03. 2022. u 19:56 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se radi o prijateljskoj utakmici, pobjeda Zrinjskog nad Lokomotivom (4:0) se može ubrojiti u impresivan niz sjajnih dosega momčadi Sergeja Jakirovića ove sezone.

Lokomotiva je došla s većinom igrača koji su nastupili prošlog vikenda kod Hajduka i već u prvom poluvremenu doživjela je debakl.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, dečki su bili rastrčani od početka do kraja. Igrali smo onako kako igramo u ligi, s istim stilom kakav gajimo. Htjeli smo vidjeti kako to izgleda kada pritisnemo ozbiljnu ekipu kakva je Lokomotiva. Na kraju nam se otvorilo s dva brza gola i sve je išlo na naš mlin", rekao je Jakirović poslije utakmice.

Video: Zrinjski razbio Lokomotivu

 Iako je Zrinjski bio bez sedmorice igrača, što zbog obaveza u mladoj reprezentaciji (Savić, Bašić), odmora (Bilbija, Tičinović, Memija) ili ozljeda (Hadžić, Bojo), ostali su pokazali da Jakirović ima ogromnu konkurenciju u momčadi.

"Imamo dobar roster, puno mladih igrača željnih dokazivanja. Danas su pokazali da se na njih ozbiljno može računati", dodao je Jakirović.

Nakon duge pauze danas se na teren vratio Almir Bekić, a istovremeno Jakirovića jedino može zabrinuti to što su i dalje van stroja Irfan Hadžić i Petar Bojo. 

"Obojica imaju probleme s koljenima. Tražit ćemo još par dodatnih mišljenja, jer ako se ispostavi da se mora na operaciju, onda barem želimo biti sto posto sigurni", zaključio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close