Lokomotiva stradala u Mostaru

Plemići demonstrirali moć i protiv hrvatskog prvoligaša

U prijateljskoj utakmici pod Bijelim brijegom HŠK Zrinjski je deklasirao zagrebačku Lokomotivu, člana HNL-a, s uvjerljivih 4:0.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2022. u 16:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski i zagrebačka Lokomotiva iskoristili su prvenstvene stanke za odigravanje prijateljske utakmice u Mostaru. Obje ekipe bile su bez mladih reprezentativaca, Bašića i Savića na jednoj strani, te Stojkovića i Kačavende na drugoj, a uz to Sergej Jakirović odmarao je nekoliko prvotimaca (Bilbija, Memija, Tičinović...).

I u takvom sastavu Zrinjski je deklasirao Lokomotivu s 4:0, postigavši joj tri gola u prvih pola sata utakmice. Prvi gol su si gosti postigli sami. Mateo Marić je vratio loptu svom vrataru, koji je nije očekivao i lopta je ušla u mrežu za 1:0. 

Već u 17. minuti bilo je 2:0. Direktno iz auta Jukić je loptu poslao Danilu Šipovcu, čiji je prvi šut Ivan Nevistić obranio, ali iz drugog je postigao gol za 2:0.

U 29. minuti bilo je i 3:0. Damir Zlomislić imao je sjajnu asistenciju za Matiju Malekinušića koji je pogodio pored Nevistića.

U 49. minuti u strijelce se upisao i mladi Franko Sabljić, koji je ušao u igru početkom drugog dijela, a asistirao mu je jednako mladi Šipovac. Malo kasnije isti dvojac bio je u akciji, ali ovaj put je Sabljić prebacio prazna Lokomotivina vrata. 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, iako su domaći postigli i peti gol, koji je poništen zbog zaleđa.

Kopirati
Drag cursor here to close