Meč stoljeća

VIDEO | Sučelili se McGregor i Mayweather

Sport / Nogomet | 26. 08. 2017. u 08:44 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odrađeno je vaganje za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., na kojem je Irac imao kilogram i pol više od američkog boksača, ali je odmah i najavio kako će do sutra još puno više vratiti, piše Fightsite.

Meč je dogovoren za borbu na težini od 69.5 kilograma, a na kraju niti jedan boksač s time nije imao problema, nego su obojica na vagu stali ispod granice. McGregor je izvagao 69, čime je bio pola kilograma ispod spomenute granice, a nakon njega je na vagu stao Mayweather, koji je izvagao 149 lbs, odnosno nešto manje od 67.5 kilograma. To je Floydova normalna težina i nešto manje od kilograma ispod njegove najveće težine u karijeri, koju je postigao za meč protiv Miguela Cotta.

Nakon vaganja su se boksači sučelili, a onda i dali izjave.

Mayweather je tijekom sučeljavanja bio miran, dok je Irac cijelo vrijeme govorio.

"Floyd izgleda kao da je pun vode. Neće izdržati moj ritam, vjerujte mi. Nikad ga nisam vidio u slabijoj formi", rekao je McGregor.

Izuzetno motivirani i samouvjereni McGregor je nakon toga izjavio kako Floyd izgleda jadno i ispijeno te kako je već sada potrošen. Za sebe je rekao kako je u sjajnoj formi te da bi sutra u ringu mogao imati gotovo deset kilograma više nego što je imao na vaganju. Znajući da Mayweather neće vraćati gotovo ništa, ovo je strašno velika razlika.

"Mečevi se ne dobivaju zbog težine nego zbog boksa. Ovo će biti McGregorova posljednja borba", rekao je Mayweather.

Uglavnom, sve je spremno i ova dva borca sutra napokon ulaze u ring!

Kopirati
Drag cursor here to close