Finale Europske lige

VIDEO | Policija spriječila veće navijačke nerede u Sevilli

Veliki broj pristalica oba kluba (Glasgow Rangers, Eintracht Frankfurt) stigao je u Sevillu, a čelnici grada podigli su u stanje pripravnosti veći broj policajaca zbog mogućih nereda.
Sport / Nogomet | 18. 05. 2022. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska policija u utorak u večernjim satima spriječila je veće nerede u Sevilli.

Naime, veliki broj pristalica oba kluba (Glasgow Rangers, Eintracht Frankfurt) stigao je u Sevillu, a čelnici grada podigli su u stanje pripravnosti veći broj policajaca zbog mogućih nereda.

Kako izvještavaju strani mediji, navijači Eintrachta su u večernjim satima krenuli napasti grupu Rangersovih navijača, no policija je brzom intervencijom spriječila širenje nereda i uspostavila mir.

Podsjetimo, Šef španjolske policije upozorio je na potencijalne "ozbiljne probleme" s obzirom da se u Sevilli očekuje oko 150.000 navijača škotskog i njemačkog kluba.

"Previše ljudi i previše alkohola, većina navijača dolazi bez ulaznica, a to je recept koji bi mogao dovesti do ozbiljnih problema", rekao je Juan Carlos Castro Estevez, glavni španjolski povjerenik za sigurnost građana na brifing s visokim službenicima nacionalne policije u utorak.

Kopirati
Drag cursor here to close