Novi huliganski ispad

VIDEO: Pogledajte trenutak kada Red Army trgaju i pale stolice na gradskom derbiju

Zanimljivo je i to kako se niti jedan od mostarskih klubova nije oglasio i nije osudio huliganski ispad.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2022. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huliganski ispad navijačke skupine Red Army koji se dogodio u srijedu na gradskom derbiju u Mostaru još uvijek nije naišao na reakciju.

Na svu sreću ozlijeđenih nije bilo, no postavlja se pitanje što se treba uraditi kako bi se huliganski ispadi koji se nerijetko događaju u gostujućem sektoru stadiona Pod Bijelim brijegom spriječili.

Na snimci se vidi kako pripadnici navijačke skupine Red Army trgaju i pale stolice, a zanimljivo je i to da policija koja je osiguravala taj sektor u tim trenucima pustila navijače da oko vatre skače i navija te ih tek nakon par minuta polako upućuju ka izlazu jer je i sama utakmica već bila gotova.

Zanimljivo je i to kako se niti jedan od mostarskih klubova nije oglasio i nije osudio huliganski ispad navijača FK Velež, a još nije poznato tko će i u kolikoj mjeri platiti kaznu za napravljenu štetu.

Video: Navijači Veleža pale stolice u gostujućem sektoru

Također, nakon mnogo huliganskih ispada u kojima su gostujući navijači bacali pirotehniku na donji dio zapadne tribine postavljena je mreža kako bi se spriječili novi huliganski ispadi, ali su pripadnici navijačke skupine Red Army ipak pronašli način kako napraviti novi nered i baciti ljagu na još jedan gradski derbi u Mostaru u kojem je ovog puta slavio domaćin.

Kopirati
Drag cursor here to close