Kad pomislite da ste sve vidjeli

VIDEO | Neviđeno simuliranje u finalu Libertadoresa

Palmeiras je poveo u 5. minuti golom Veige, Gabriel Barbosa je izjednačio u 72., a pobjedu Palmeirasu donio je u 95. minuti Deyverson, koji je u igru ušao samo četiri minute ranije.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2021. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Palmeiras je sinoć u finalu Copa Libertadoresa nakon produžetka pobijedio Flamengo 2:1 i tako obranio naslov najbolje južnoameričke momčadi.

Palmeiras je poveo u 5. minuti golom Veige, Gabriel Barbosa je izjednačio u 72., a pobjedu Palmeirasu donio je u 95. minuti Deyverson, koji je u igru ušao samo četiri minute ranije. On je zabio nakon katastrofalne pogreške braniča Flamenga.

Deyverson je postao hit na društvenim mrežama ne samo zbog gola nego i zbog neviđene simulacije u zadnjim sekundama susreta. Nakon što je napravio prekršaj u napadu, Deyverson se porječkao s protivničkim igračem i onda krenuo prema svojoj polovici. Glavni sudac Nestor Pitana, koji je sudio finale SP-a 2018., potapšao ga je po leđima, nakon čega se Deyverson srušio kao pokošen.

Primio se za leđa i počeo se previjati, vjerojatno u želji da zasluži isključenje protivničkog igrača jer je smatrao da ga je on s leđa udario. Pitana se sagnuo i objasnio mu da ga je on dotaknuo po leđima, a Deyverson je nakon nekoliko trenutaka ustao.

Kopirati
Drag cursor here to close