"Navukao stotku"

VIDEO | Navijači u šoku, pogledajte kako se udebljao slavni brazilski nogometaš

Treba reći kako se i proteklog vikenda pojavio i na rođendanskoj proslavi legendarnog Romarija na kojoj je sve šokirao svojim izgledom. I u vremenu kada je igrao za PSG znao se na pripremama pojaviti s kojim kilogramom viška.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2024. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je suditi prema posljednjim fotografijama i snimkama, za Brazilca Neymara nogomet je trenutačno u drugom planu.

Ovaj inače veliki nogometni znalac već nekoliko mjeseci odmara nakon ozljede koljena, a u tom je vremenu nakupio priličan broj kilograma.

"Navukao stotku"

Treba reći kako se i proteklog vikenda pojavio i na rođendanskoj proslavi legendarnog Romarija na kojoj je sve šokirao svojim izgledom. Ovako na prvu, izgleda kako je Neymar natukao "stotku", a to nije promaklo niti navijačima koji se sada sprdaju s njegovim izgledom.

Ako je suditi prema posljednjim fotografijama i snimkama, za Brazilca Neymara nogomet je trenutačno u drugom planu. Ovaj inače veliki nogometni znalac već nekoliko mjeseci odmara nakon ozljede koljena, a u tom je vremenu nakupio priličan broj kilograma, prenose Sportske novosti.

U jesen pokidao križne ligamente

Treba reći kako se i proteklog vikenda pojavio i na rođendanskoj proslavi legendarnog Romarija na kojoj je sve šokirao svojim izgledom. I u vremenu kada je igrao za PSG znao se na pripremama pojaviti s kojim kilogramom viška, ali ovo je za jednog ozbiljnog sportaša prešlo sve granice. Jedno je sigruno, ovo se vlasnicima njegova Al Hilala zaisgurno neće svidjeti. Podsjećamo, Brazilac je još u jesen prošle godine pokidao križne ligamente, a za vjerovati je kako će pauza trajati još nekoliko mjeseci.

"Neymar trenira naporno u kuhinji"; "Zašto se Neymar deblja"; "Neymar čini sve da stigne Ronalda" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Video: Neymar
Kopirati
Drag cursor here to close