Nevjerojatan je

VIDEO: Modrić novom majstorijom podigao stadion na noge: "Bernabeu mu ne bi oprostio da ne produži još jednu godinu"

Španjolski mediji ponovno hvale njegov doprinos Realovoj pobjedi i naglašavaju značaj koji kapetan hrvatske reprezentacije ima za momčad.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2023. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid će igrati u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je i u uzvratnoj utakmici osmine finala bio bolji od Liverpoola. Mjesto među osam najboljih momčadi u natjecanju Real je zapravo već osigurao u Liverpoolu, gdje je u prvoj utakmici slavio 5:2, a onda ga potvrdio u Madridu u srijedu s 1:0. Luka Modrić igrao je za Real do 82. minute, a onda uz ovacije Santiago Bernabeua napustio teren, piše Index.hr.

Novi krug hvalospjeva

Španjolski mediji ponovno hvale njegov doprinos Realovoj pobjedi i naglašavaju značaj koji kapetan hrvatske reprezentacije ima za momčad. Marca tako u novom krugu hvalospjeva o Modriću ističe njegovu vrijednost i podsjeća na to da na kraju sezone ostaje bez ugovora s Realom, u kojem je svojim igrama stekao status klupske legende.

Naziva ga se "umjetnikom" i posebno ističe potez kojim je oduševio tribine. Primio je loptu uz lijevu aut-liniju i onda Trentu Alexander-Arnoldu prodao sombrero te ubacio opasan centaršut na vrh peterca. Fede Valverde nije najbolje reagirao i glavom je poslao loptu preko grede.

"Postoji li zaista netko tko misli da bi se Modrić trebao umiroviti?"

"Predivno. Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Modrić napravio Arnoldu. Kakav sombrero! Tehnički resursi Hrvata su neograničeni, a njegov potez iz 62. minute podigao je Bernabeu na noge. Negov centaršut je pronašao Fedea, čiji je pokušaj glavom okrznuo gredu. Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu", ističe Marca.

Riječi hvale upućuju se i hrvatskom i njemačkom veznjaku. "Kroos je pomicao suigrače i dovodio ih u bolje pozicije, Modrić uživao u slobodi u igri, a Camavinga iskoristio fizičku snagu za dominaciju nad engleskim timom u veznom redu", piše Marca i postavlja pitanje: "Postoji li zaista netko tko misli da bi se Kroos i Modrić trebali umiroviti?"

Ancelotti: Reći ću vam jednu stvar o Modriću

Mladi Francuz Eduardo Camavinga odigrao je vjerojatno svoju najbolju utakmicu otkako je stigao u Real. Poslije susreta pohvalio ga je i suigrač Karim Benzema: ''Tako mlad, a tako dobar'', rekao je Benzema za 20-godišnjeg suigrača, a Ancelotti je objasnio zbog čega je Camavinga odigrao tako dobro:

"Camavinga obožava igrati s Modrićem i Kroosom. Osjeća se sigurno i ugodno. Dopustite mi da kažem jednu stvar. Modrić i Kroos ne igraju u prvom sastavu zbog svojih velikih karijera. Igraju jer to zaslužuju. To je to. Pohvalio bih još i Nacha, bio je jako dobar", rekao je Talijan, a onda je otkrio da Real po njemu ima najboljeg igrača svijeta:

"Vinicius je u ovom trenutku najbolji igrač na svijetu".

Kopirati
Drag cursor here to close