Proživljavao svaki trenutak

VIDEO | Kamere 'uhvatile' Modrićeve reakcije na posljednjih nekoliko minuta El Clasica

Luku je u tih nekoliko minuta snimala službena kamera Kupa kralja na klupi, a Modrić se ponašao kao da je osobno odgovoran da rezultat ostane netaknut ili da zabiju i peti.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2023. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Barcelonu 4:0 u uzvratu i plasirali se u finale Kupa kralja, a hrvatski kapetan Luka Modrić ponovo je bio jedan od najboljih na terenu.

Hrvatski maestro namjestio je drugi gol Reala i napustio je teren u 87. minuti za Aureliena Tchouamenija, a čini se kako mu je tih pet minuta, uzmemo li u obzir i sudačku nadoknadu, bilo teže od ovih 87 koje je odigrao.

Video: Así vivió Luka Modric los últimos minutos de la semifinal de la Copa del Rey

Naime, Luku je u tih nekoliko minuta snimala službena kamera Kupa kralja na klupi, a Modrić se ponašao kao da je osobno odgovoran da rezultat ostane netaknut ili da zabiju i peti jer, sudeći po njegovim emocijama, ovo monumentalno gaženje velikog rivala nije mu bilo dovoljno, prenosi Gol.hr

Sjeo je pokraj također vrlo emotivnog kolege Viniciusa, koji je izašao nekoliko minuta ranije i dijelio instrukcije suigračima kao da je Ancelotti glavom i bradom. Po završetku susreta Modrić je dao izjavu u istu kameru i priznao kako je "izuzetno sretan jer će igrati finale Kupa".

Kopirati
Drag cursor here to close