Nakon sjajne partije Modrića protiv Barcelone

Mijatović o Modriću: Luka će ostati u Realu

"Mislim da će Luka ostati još jednu godinu u Realu. Klub zna da Modrić to želi i mislim da će tako i biti", rekao je Mijatovič za radijsku emisiju El Larguero.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2023. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blizak prijatelj Luke Modrića i legenda Reala Predrag Mijatović, govorio je o budućnosti Luke među Kraljevima. Mijatović je pričao o Modriću nakon njegove ponovno briljantne partije protiv Barcelone na Camp Nou gdje je Real slavio 4:0, a Luka je upisao asistenciju za drugi gol Kraljeva.

"Luka je motiviran kao da nije ovdje ništa osvojio posljednjih deset godina, kao da govori ‘moram nešto osvojiti ove sezone jer nisam osvojio ništa‘. Mislim da će Luka obnoviti ugovor i ostati još jednu godinu. Ne mislim da će biti puno problema, u klubu znaju da Luka želi ostati i mislim na kraju da će i ostati", objasnio je Mijatović.

Modriću ugovor s Realom završava u ljeto ove godine, a klub mu navoodno još ne nudi produljenje suradnje. Zato u takvoj situaciji Mijatovićeve riječi imaju posebnu težinu.

Mijatović je bio strijelac gola za naslov prvaka Europe, 1998. godine protiv Juventusa. On je od 2006. do 2009. bio sportski direktor Reala, u koji je doveo Marcela, Pepea, Van Nistelrooya, Higuaina te je i dalje insajder kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close