Užasna ozljeda

VIDEO I Užasna ozljeda igrača Argentinos Juniorsa i Marcelo u suzama

Nesretni je Brazilac u 58. minuti nenamjerno nagazio Luciana Federica Sancheza kojem je odmah puknula noga i teško je za vjerovati kako će se tako brzo vratiti nogometu ako se uopće uspije vratiti nakon ovakve stravične ozljede.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2023. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Copa Libertadores je stigao do nokaut faze, točnije osmine finala. Prva tri susreta su odigrana. Bolivar je u La Pazu stekao solidnu prednost pred revanš susret, savladavši Athletico Paranaense.
Gosti jesu prvi poveli golom Ericka već u devetoj minuti, a onda su se za preokret pobrinuli Fernández i Bejarano. Ronnie Fernández je bio dvostruki strijelac.

Na stadionu Diego Armando Maradona u Buenos Airesu, Argentinos Juniors su bili vrlo blizu velike pobjede protiv puno skupljeg Fluminensea, ali nisu izdržali do kraja. Ávalos je osigurao prednost domaćinima koji su vodili sve do 87. minute. Onda se ukazao Samuel Xavier koji efektno pogađa za 1:1.

Ovu utakmicu je obilježio bivši nogometaš Real Madrida na pomao ružan način. Nesretni je Brazilac u 58. minuti nenamjerno nagazio Luciana Federica Sancheza kojem je odmah puknula noga i teško je za vjerovati kako će se tako brzo vratiti nogometu ako se uopće uspije vratiti nakon ovakve stravične ozljede.

Iz Marcelove reakcije je jasno kako nije imao nikakvu namjeru teško ozlijediti Sancheza, jer, legendarni je bek u suzama napustio travnjak hvatajući se za glavu. Nema dileme da će nakon svega Marcelo osobno pomoći protivniku jer nakon ovog je njegov nastavak karijere pod velikim znakom pitanja. Marcelo Vieira je počeo karijeru u Fluminenseu, od 2007. do 2015. godine je nastupao za Real s kojim je uzeo sve trofeje i postao je jedan od najboljih bekova svijeta. Europsku epizodu je završio kratkim boravkom u grčkom Olympiacosu, da bi se ove godine vratio kući

Video: Argentinos Juniors - Fluminense 

U Buenos Airesu smo imali još jedan okršaj klubova iz Argentine i Brazila. Solari je kreirao preokret za trijumf Rivera protiv Internacionala koji je vodio golom Valencije.

Video: River Plate - Internacional 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close