Povratak u Južnu Ameriku nakon 16 godina

VIDEO I Cavani predstavljen pred 30.000 navijača

Sada se navijači nadaju bi se stvari mogle promijeniti dolaskom 36 - godišnjeg urugvajskog nogometaša Edinsona Cavanija koji se vratio u Južnu Ameriku nakon 16 godina.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2023. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Boce nije briljirala u prošloj sezoni. Tek sedmo mjesto nije rezultat koji će zadovoljiti armiju vatrenih navijača ovog kluba. Ostao je Copa Libertadores, ali veliko je pitanje što ova ekipa može napraviti u ovom takmičenju. Sada se navijači nadaju bi se stvari mogle promijeniti dolaskom 36-godišnjeg urugvajskog nogometaša Edinsona Cavanija koji se vratio u Južnu Ameriku nakon 16 godina.

Cavani je zvanično predstavljen na stadionu gdje ga je dočekalo 30 tisuća oduševljenih navijača argentinskog velikana U novom, plavo-žutom dresu s brojem 10, Cavani je izašao na travnjak kada je nastala prava ludnica na stadionu, navijači Boce su skandiranjem pozdravili napadača koji se proslavio igrajući za Palermo, Napoli, PSG, Manchester United i Valenciju.

Video: Cavani na predstavljanju 

Primjerice, s čak 200 postignutih pogodaka drugi je strijelac u povijesti Paris St. Germaina. U karijeri je odigrao i 136 utakmica za reprezentaciju Urugvaja te je postigao 58 pogodaka. Prvi nastup u dresu Boce Juniors bi mogao imati već ove srijede u prvoj utakmici osmine finala Copa Libertadores protiv urugvajskog Nacionala.

Kopirati
Drag cursor here to close