Ispunili obećanje

VIDEO I Ultrasi Napolija Spallettiju vratili ukradeni volan

Navijači su na kraju pripremili poklon u kojem su upakovali ukradene stvari, cd-ove i ono što je važnije volan. U videu koji kruži društvenim mrežama vidi se Spalletti kako otvara poklon...
Sport / Nogomet | 07. 06. 2023. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi susret sa vatrenim navijačima Napolija, za Luciana Spallettija nije bio baš idealan. Spalletti je u Napoli stigao uoči početka sezone 2021/22, ali po dolasku nije bio najpopularniji kod navijača koji su tako provalili u njegov voljeni automobil Fiat Pandu i ukrali mu  volan i CD-ove.

Pritom su mu ostavili poruku: "Vratit ćemo ti stvari, sve što moraš napraviti je da odeš."

Vjerojatno ni kradljivci ni navijači Napolija nisu slutili kakav će rastanak biti. Pa ni sam Spalletti.

Spalletti je nedavno potvrdio da napušta Napoli, a posljednju utakmicu vodio je prošle nedjelje protiv Sampdorije. Ultrasi su uistinu održali svoju riječ, ali u međuvremenu su promijenili mišljenje o treneru i sada im zasigurno nije drago što Spalletti odlazi nakon što je Napoliju donio prvi naslov talijanskog prvaka nakon 30 godina.

Navijači su na kraju pripremili poklon u kojem su upakovali ukradene stvari, cd-ove i ono što je važnije volan. U videu koji kruži društvenim mrežama vidi se Spalletti kako otvara poklon u kojeg su mu najžešći navijači Napolija zapakirali otuđene predmete. Spalletti je u društvu ultrasa prasnuo u smijeh, pokazujući volan i cd-ove.

Video: Spalletti otvara poklon 

Napoli je u netom završenoj sezoni dominirao u Serie A i osvojio je naslov sa 16 bodova prednosti ispred prvog pratitelja Lazija. Titula je osigurana pet kola prije kraja sezone, a Spalletti je odlučio uzeti godinu dana odmora nakon što se nije uspio dogovoriti s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom oko uvjeta produljenja suradnje.

Kopirati
Drag cursor here to close