Gol za 3:3 u 93. minuti

VIDEO I Taj ludi Old Firm derbi

Celtic je imao sve u svojim rukama, dva gola prednosti nakon malo više od pola sata igre, ali sada ima samo jedan bod više od Rangersa.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2024. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bio jedan od onih ludih Old Firm derbija. Spektakularan meč koji je na kraju završio bez pobjednika uz šest golova. Taj šesti za 3:3, došao je u 93. minuti. Gol koji je ostavio Rangerse u životu, gol kojim su dohvatili bod, pa su i dalje u igri za naslov prvaka.

Celtic je imao sve u svojim rukama, dva gola prednosti nakon malo više od pola sata igre, ali sada ima samo jedan bod više od Rangersa. Domaći sastav je upao najbrže moguće u probleme. Nakon dvadesetak sekundi igre, Japanac Maeda je postigao najbrži gol Premiershipa, Škotskog ove sezone

Video: Gol Maede za 0:1 

U 34. minuti gosti su udvostručili svoje vodstvo. Iz penala je zabio O‘Riley i s 0:2 se otišlo i na odmor.

Iako je protiv Celtica dostići dva gola zaostatka jako teško, ovo je Old Firm derbi, tu se ide do kraja bez obzira na sve. Nekada igrači daju i više nego što mogu. Rangersi se ne predaju, pa su za trud nagrađeni golom Taverniera iz penala. Sada je to već bila druga priča, jer je bilo dovoljno vremena čak i za preokret.

Međutim, redatelj drame u ovom duelu kao da je sve ostavio za kraj. Prvo je u 86. minuti Sima pogodio za 2:2, za prvi manji potres na Ibroxu. Međutim, slavlje domaćih navijača je trajalo jako kratko. U sljedećem napadu Irac Idah ponovo gura na konopce Glasgow Rangerse.

Video: Idah pogađa za 2:3 

Ali to ne znači da ide peškir na pod. U 93. minuti Velšanin Matondo je potegao za 3:3 i još jedan žestoki udar na temelje Ibroxa.

Video: Gol Matonda za 3:3 

Celtic ima 75 bodova, Rangersi su na 74, nastavljaju žestoku borbu za naslov prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close