Neugodno podsjećanje navijača Arsenala

VIDEO I Ramsdale kao Seaman 1995. godine

Definitivno, gol koji će pronaći neko svoje mjesto u povijesti nogometa. I gol koji je podsjetio navijače Arsenala na jedan dosta sličan. Također dosta bolan za njih.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2023. u 01:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aaron Ramsdale nije "kiks" golman, ali bez obzira kako se njegova karijera odvijala u narednim godinama ostat će upamćen po golu kojeg je primio u 63. minuti susreta protiv Sportinga.

Gonçalves je primio loptu na centru i krenuo u kontru, fino primijetio da je Aaron Ramsdale istrčao sa svojega gola i odlučio se na udarac koji je u lobu prebacio golmana Arsenala za veliki šok na stadionu. Iako je udarac bio jak, Ramsdale je morao bolje reagirati. Definitivno, gol koji će pronaći neko svoje mjesto u povijesti nogometa.

I gol koji je podsjetio navijače Arsenala na jedan dosta sličan. Također dosta bolan za njih. U finalu tadašnjeg Kupa Kupova 1995. godine, Arsenal je igrao protiv Real Zaragoze na Parku prinčeva. Arsenal kao branitelj naslova i Real Zaragoza kao veliko iznenađenje.

Utakmica je otišla u produžetke i kada su se očekivali jedanaesterci, u 120 minuti utakmice, lopta dolazi do Nayima koji poteže na sličan način kao Gonçalves i prebacuje Davida Seamana.

Video: Gol koji je primio Seaman

Gol kojim je Real Zaragoza osvojila Kup Kupova. Šest sezona kasnije je ta momčad ispala u prve lige. I danas je drugoligaš. Već deset sezona.

Kopirati
Drag cursor here to close