Londonski okršaj

VIDEO I Petica za popravak loše sezone Chelseaja

Chelsea je trenutačno sedmi s 54 boda, ima dva manje od šestog Newcastlea, dok je osmi Manchester United sakupio koliko i Chelsea, pa tko zna možda se naredne sezone na Stamford Bridgeu bude igrala Europa.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2024. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška sezona za navijače Chelseaja se bližu kraju. Danas su se kratko navijači ovog kluba podsjetili na neke puno bolje dane. Kad je ova ekipa bila u gornjem domu, kada je ova ekipa igrala dobar nogomet. Bolje rečeno ekipa je nastavila jedan dobar tjedan u kojem je uzela šest bodova kroz dva londonska derbija.

Prvo je savladan Tottenham, nakon toga danas je razbijen West Ham koji polako "puca po šavovima" nakon sjajne prošle sezone. Cole Palmer bi trebao biti jedan od onih igrača koji ostaje na Stamford Bridgeu i oko kojeg bi se mogla slagati neka nova ekipa.
Danas je opet bio u glavnoj ulozi. Već u 14. minuti je sjajno pratio akciju svojih igrača i preciznim udarcem je pogodio za 1:0. Na isteku prvih pola sata, Chelsea je vodio 2:0, Conor Gallagher je pogodio.

Do odmora su domaći povećali na 3:0, nakon kornera i gužve pred golom Madueke je najbolje reagirao. U nastavku još dva gola. Na otvaranju drugog dijela sjajna duga lopta iz zadnje linije Chelseaja, Madueke je nesebičan, a Jackson strijelac. Za konačnih 5:0 se pobrinuo Jackson. Deset minuta prije kraja.

Video: Chelsea - West Ham 

Rezultatski i po prikazanom na terenu je bilo vrlo uvjerljivo, ali ne treba izostaviti podatak da je recimo Jarrod Bowen tri puta pogodio prečku. Chelsea je trenutačno sedmi s 54 boda, ima dva manje od šestog Newcastlea, dok je osmi Manchester United sakupio koliko i Chelsea, pa tko zna možda se naredne sezone na Stamford Bridgeu bude igrala Europa.

Istovremeno je Brighton and Hove Albion prekinuo niz loših rezultata svladavši na svom terenu Aston Villu s 1-0 (0-0), a jedini pogodak postigao je Joao Pedro (87.) pospremivši u mrežu odbijanac nakon što mu je golman Ville Olsen obranio penal. Brighton je ovom pobjedom skočio na 11. mjesto s 47 bodova, dok je Aston Villa ostala četvrta sa 67 bodova, sedam više, ali i dvije utakmice više od petog Tottenham Hotspura.

Kopirati
Drag cursor here to close