Kocaelispor i Sakaryaspor

VIDEO I Neredi na utakmici humanitarnog karaktera u Turskoj

Jedan dio navijača Kocaelispora pokušavao je provaliti u teren i obračunati se s ranije spomenutim navijačem Sakaryaspora, a drugi navijači na tribinama gađali su navijače Sakaryaspora raznim predmetima.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2023. u 00:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebala je biti jedna prijateljska, humanitarna utakmica koju su organizirali turski klubovi, niželigaši Kocaelispor i Sakaryaspor. Utakmica je igrana pod sloganom "Iste smo boje, zaliječimo rane zajedno", s ciljem pomoći svima kojima su imovina i obitelji stradali u potresu. Prije utakmice prodano je ukupno 17.500 ulaznica pa se smiješila i ozbiljna zarada, a posljedično i pozamašna donacija.

I sve je izgledalo idealno do jednog trenutka. Prvo je počelo na tribini s navijačima Sakaryaspora koji su se potukli međusobno. Nakon incidenta policija ih je nekoliko udaljila sa stadiona, a onda je u posljednjim minutama utakmice jedan navijač Sakaryaspora uskočio u teren i okrenuo šal svog kluba prema tribini s navijačima Kocaelispora. Izbio je kaos.

Video: Neredi na utakmici 

Jedan dio navijača Kocaelispora pokušavao je provaliti u teren i obračunati se s ranije spomenutim navijačem Sakaryaspora, a drugi navijači na tribinama gađali su navijače Sakaryaspora raznim predmetima. Sukob je na kraju smirila policija, a utakmica je na kraju završila pobjedom Sakaryaspora 2:0

Video: Neredi na utakmici 
Kopirati
Drag cursor here to close