U finišu revanš dvoboja

VIDEO I Navijač PSV-a ušao u teren i napao golmana Seville Dmitrovića

Navijač se zaletio u teren i šakom udario Dmitrovića koji mu nije ostao dužan. Golman Seville je žestoko uzvratio i brzo napadača bacio na pod. Dmitrović se na kraju primiro i svladanog navijača držao dok nisu došli redari...
Sport / Nogomet | 24. 02. 2023. u 00:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači PSV-a imaju svoju prošlost. Znali su prekidati utakmice, upadati na teren. Međutim, ispada kao što se dogodio onaj u revanš utakmice protiv Seville definitivno nije bilo posljednjih godina. U 92. minuti revanš utakmice play offa europske lige, između PSV-a i Seville, golman španjolske momčadi, Marko Dmitrović je doživio veliku neugodnost.

Navijač se zaletio u teren i šakom udario Dmitrovića koji mu nije ostao dužan. Golman Seville je žestoko uzvratio i brzo napadača bacio na pod. Dmitrović se na kraju primiro i svladanog navijača držao dok nisu došli redari i izveli izgrednika s terena. Sudac je srpskog vratara pitao može li nastaviti, a on je odgovorio potvrdno pa je utakmica nastavljena.

Video: Trenutak kada je napadnut golman Seville 

"Navijač me gurnuo s leđa. Pretpostavljam da je bio ljut zbog rezultata svoje ekipe, vjerojatno i malo lud ili pijan. Gurnuo me i ja sam ga zaustavio dok nije došlo osiguranje. U meni je proradio bijes, ali te stvari se ne mogu događati i nadam se da će biti kažnjene" komentirao je nakon utakmice Dmitrović pa dodao:

"Prešutjet ću ono što sam stvarno htio napraviti. Drago mi je što sam znao gdje je i što sam ga srušio. Ako me netko napadne, branit ću se" zaključio je Dmitrović.

Kopirati
Drag cursor here to close