Pojavio se na promociji knjige

VIDEO I Mihajlović posljednji put u javnosti

Posljedji put se u javnosti Mihajlović pojavio 1.prosinca u jednoj rimskoj knjižari, gdje je svoju autobiografiju promovirao jedan od najvećih europskih trenera, Zdenek Zeman.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2022. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Siniša Mihajlović je preminuo 16. prosinca nakon trogodišnje borbe s leukemijom. Posljednjih desetak dana od trenutka kada je pojavila informacija o njegovom zdravstvenom stanu, Mihajlovićih slika nije bilo u medijima, baš kao ni objava članova njegove obitelji.

Posljedji put se u javnosti Mihajlović pojavio 1.prosinca u jednoj rimskoj knjižari, gdje je svoju autobiografiju promovirao jedan od najvećih europskih trenera, Zdenek Zeman. Pa iako u svojoj bogatoj karijeri Zeman nije bio trener Mihajlovića, oni su kao kolege treneri sklopili prijateljstvo, pa Siniša nije propustio priliku doći ga vidjeti.

Skupio je snagu i iznenadio Zemana, koji je bio sretan vidjeti svog prijatelja, iako je znao da vodi tešku zdravstvenu bitku. Nakon ovog javnog pojavljivanja više ga nije bilo niti u javnosti niti na društvenim mrežama.

Video: Posljednji snimak 
Kopirati
Drag cursor here to close