Emotivna poruka

Bivša Realova se oprostila od Siniše Mihajlovića: Posljednji zvižduk tvoje utakmice paralizirao me

Seedorf i Mihajlović nisu igrali zajedno u svojoj klupskoj karijeri, ali su često bili protivnici tijekom šest zajedničkih godina u Serie A.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2022. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši vezni igrač Real Madrida i Milana, Clarence Seedorf odao je počast Siniši Mihajloviću dirljivom porukom nakon njegove smrti. Mihajlović je nažalost preminuo u 53. godini nakon duge borbe s leukemijom, pišu Sportske novosti

Unatoč njegovoj dijagnozi u srpnju 2019., Bologna je odlučila stati uz Mihajlovića i on je trenirao momčad gotovo tri godine prije nego što je otpušten u rujnu ove godine.

Pišući na svojoj Instagram stranici, Seedorf je objavio dirljivu posvetu Mihajloviću, pokazujući dubinu njihovog odnosa.

"Posljednji zvižduk tvoje utakmice paralizirao me na najmanje sat vremena. U okruženju Svjetskog prvenstva sve se odvija tako brzo i gotovo svi ljudi u su sretni i žive san. Tvoj je odlazak ostavio prazninu s dubokim razmišljanjem o životu.

Posebno o tvojem životu. Bio si ratnik i u najtežoj borbi i potvrdio si mi koliko se isplati boriti za ono što voliš. Voljeo si život i otišao si bez kajanja. S ogromnim poštovanjem i ljubavlju, opraštam se od tebe moj prijatelju. Sada će mir biti s tobom i možeš zauvijek u njemu počivati. Hvala ti na svemu dragi Siniša, šaljem sućut tvojoj obitelji", napisao je Seedorf. 

Seedorf i Mihajlović nisu igrali zajedno u svojoj klupskoj karijeri, ali su često bili protivnici tijekom šest zajedničkih godina u Serie A.

Mihajlović je bio poznat kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svoje generacije tijekom voje igračke karijere, jednom je zabio čak tri na utakmici za Lazio protiv Sampdorije.

Kopirati
Drag cursor here to close