Najbolji mogući debi na Floridi

VIDEO I Messi se predstavio u svom stilu, golom iz slobodnjaka

Trenutak magije se dogodio u sudačkoj nadoknadi, kada je Messi pogodio u svom stilu iz slobodnjaka. Stadion je kako se to kaže eksplodirao...
Sport / Nogomet | 22. 07. 2023. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi je najbolji način debitirao za svoju novu momčad, Inter iz Milana. Utakmica je igrana na rasprodatom stadionu DRV PNK u u Fort Lauderdaleu, a naravno u centru pažnje je bio Messi, iako je jedan dio utakmice proveo na klupi. Radilo se o dvoboju Liga Kupa protiv Cruz Azula iz Meksika. Messi je ušao s klupe u 55. minuti jer je dosad imao samo tri puna treninga s momčadi, zamijenio je 18-godišnjeg veznjaka Benjamina Cremaschija.

Inter Miami je vodio 1:0 golom Taylora. Trebalo je vremena da Messi pohvata konce na terenu što su iskoristili gosti pa preko Antuna u 65. minuti došli do izjednačenja.

Trenutak magije se dogodio u sudačkoj nadoknadi, kada je Messi pogodio u svom stilu iz slobodnjaka. Stadion je kako se to kaže eksplodirao, među poznatima u publici su bili LeBron James, Serena Williamsa, Kim Kardashian. Bila je to i prva pobjeda Miamija od 23. svibnja. Liga kup je novi ljetni turnir, koji po prvi put okuplja 47 klubova MLS-a i meksičke lige.

Video: Messi debitirao golom

"Bila je ovo jako dobra utakmica za nas. Trebala nam je jedna ovakva za nače navijače. Želim se zahvaliti svim ovim ljudima koji su mi pružili dobrodošlicu, a ja sam uzvratio ovim golom za pobjedu. Važno je da pobjeđujemo, jer se momčad ne nalazi u najboljoj poziciji" rekao je nakon utakmice Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close