Otvorena sezona u MLS-u

VIDEO I Messi i Miami krenuli pobjedom

"Vidio sam ga vrlo opuštenog, vrlo dobrog, brzog. Motiviran je, fizički se osjeća dobro. To je najvažnije", rekao je nakon utakmice trenere Miamija Tata Martino
Sport / Nogomet | 22. 02. 2024. u 09:40 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponizio je protivnika, upisao asistenciju, izbjegao ozlijeđenog braniča, čak je malo i razgovarao s Oscarom nagrađenim glumcem Willom Smithom.

Sve je to napravio Leo Messi u prvom poluvremenu utakmice kojom je otvorena nova MLS sezona. Becks i društvo se nadaju da će ovo biti puno bolja i uspješnija nego što je bila prošla. Sada su tu na novom početku, Messi je raspoložen, sve osim naslova prvaka čini se da bi bio neuspjeh.

"Vidio sam ga vrlo opuštenog, vrlo dobrog, brzog. Motiviran je, fizički se osjeća dobro. To je najvažnije", rekao je nakon utakmice trenere Miamija Tata Martino i dodao:

"To je samo jedna utakmica koja je imala dva izrazito različita poluvremena. Moramo ostati što bliže onome što smo napravili u prvom poluvremenu i biti što je moguće dalje od onoga što smo napravili u drugom".

Video: Miami - Real Salt Lake 

Miami nije izgledao dobro, posebno ne u obrani, ali Real Salt Lake je pao 2:0. Mada je spektakl donekle pokvario sam Messi, jer nije zaustavio igru iako je Andrew Brody, protivnički igrač ležao na terenu. Naprotiv, Messi ga je samo prebacio.

Miami je poveo golom Finca Roberta Taylora u 39. minuti na asistenciju upravo Messi. Mogao je Zac MacMath na golu gostujuće ekipe bolje reagirati, barem je ostao takav dojam.

Kod drugog akciju dosta sličnu u kojoj su sudjelovali Messi, Luis Suárez, na kraju je završio Diego Gómez, Paragvajac. Minuta prije kraja.

Video: Messi u prvoj utakmici 

Paragvajac je ne nedavno završenim kvalifikacijama za Olimpijske igre, postigao pet golova. I naravno pomogao je svojoj  eprezentaciji da se plasira u Pariz, gdje će možda zaigrati još jednom i Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close