Nevjerojatni snimak

VIDEO I Marokanac dao gas pa proletio u sportsku dvoranu

Inače, u trenutku kad se Kiyine zabio u dvoranu, u njoj su bila djeca koja su, opet pukom srećom, bila u svlačionici koja nije bila izravno pogođena.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2023. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marokanski nogometaš Sofian Kiyine (25) doživio je tešku prometnu nesreću u belgijskom Liegeu kada je automobilom doslovno uletio u sportsku dvoranu. Igrač OH Leuvena je ozlijeđen i prevezen u bolnicu, ali nije u životnoj opasnosti.

Ovaj bivši igrač Lazija je pri velikoj brzini, preletio kružni tok u belgijskom Liegeu i zabio se u sportsku dvoranu. Jednostavno u jednom trenutku je Marokanac stisnuo gas, automobil je krenuo poput Formule 1, preko 200 kilometara na sat i bilo dovojno da pri tolikoj brzini jednostavno naletite na neku prepreku, uradite neki krivi potez volanom da stvari krene u neželjenom pravcu.

Video: Trenutak nesreće 

Ipak, Marokanac je imao nevjerojatnu sreću, ostao je živ i oporavlja se, makar su ozljede kralježnice dosta teške. Iz bolnice su javili da više nije u životnoj opasnosti, a oglasili su se i iz njegovog aktualnog kluba, Leuvena.

Sportska dvorana Louis Melin dom je malonogometnog, košarkaškog i gimnastičkog kluba, a sada neko vrijeme neće moći biti korištena.

"Sofian Kiyine prevezen je na hitni odjel najbliže bolnice gdje se obavljaju daljnji pregledi, ali nije u životnoj opasnosti. Srećom, u nesreći nisu sudjelovala druga vozila niti osobe. Klub čeka više detalja o točnim okolnostima kako je došlo do nesreće prije daljnjeg odgovora,"poručili su iz kluba.

Inače, u trenutku kad se Kiyine zabio u dvoranu, u njoj su bila djeca koja su, opet pukom srećom, bila u svlačionici koja nije bila izravno pogođena. Začudo, osim Kiyinea nema ozlijeđenih, a osim izravnih predmeta sudara - njegovog automobila i dvorane, nema materijalne štete. Policija provodi istragu.

Kopirati
Drag cursor here to close