Opet sudac u centru pažnje

VIDEO I Kazlagić i igrači Borca pod "vatrom" na ulasku u svlačionice

Jedan dio istočne tribine stadiona je bio zatvoren, dok je gostujućim navijačima bio zabranjen dolazak nakon odluke županjskog MUP.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2024. u 00:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Burno je opet bilo na stadionu Asim Ferhatović Hase. Za vrijeme, ali i nakon utakmice Sarajevo - Borac. Još u tijeku same utakmice
nezadovoljni suđenjem suca Kazlagića, navijači domaćeg sastava su pokušali ući u teren nakon čega je reagirala redarska služba s policijskim snagama.

Međutim, po završetku utakmice su gledatelji s istočne tribine vrijeđali i gađali prvo gostujuće igrače, a nakon toga i suca Kazlagića i njegove pomoćnike. Tek uz pomoć policije, suci su probili do svlačionica.

Ono što navijači Sarajeva zamjeraju sucu Kazlagiću jeste neujednačeni kriterij suđenja što se najbolje može vidjeti kroz omjer prekršaja. Prema statistici nogometaši Sarajeva su napravili 33 prekršaja, čak 22 više u odnosu na goste iz Banja Luke.

Jedan dio istočne tribine stadiona je bio zatvoren, dok je gostujućim navijačima bio zabranjen dolazak nakon odluke županjskog MUP

Video: Sudac Kazlagić napušta teren 

Već ranije je istočna tribina bila zatvorena ove sezone, u susretu četvrtfinala Kupa BiH, Sarajevo - Borac koja je također prekinuta. Ostaje pitanje kako će ovaj put Sarajevo biti kažnjeno s obzirom na to da se slične stvari ponavljaju.

Kopirati
Drag cursor here to close