Užasno

VIDEO I Kakvu glupost je napravio Cristiano Ronaldo

Na putu prema svlačionici, navijači Al Hilala su bacali dresove, što je dodatno revoltiralo Ronaldo. Portugalac je uzeo jedan s njim obrisao genitalije i bacio ga natrag.
Sport / Nogomet | 09. 02. 2024. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica između Al-Hilala i Al-Nassra bila je prijateljska, ali samo na papiru. Jer na terenu pa i van terena bilo je jako puno tenzija.
Slavila je ekipa Al-Hilala s 2:0 golovima Sergeja Milinkovića-Savića u 17. i Salema Al Dawsarija u 30. minuti. Nije samo hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović svojim ponašanjem obilježio utakmicu. Cristiano Ronaldo je većim dijelom utakmice bio na udaru protivničkih navijača koji su provocirali spominjući Messija.

Praksa je to koju protivnički navijači redovito provode u utakmicama protiv Ronalda, a lakoća kojom se napadača Al-Nassra može isprovocirati samo im ide na ruku. Izlazeći s terena na putu prema svlačionici, navijači Al Hilala su bacali dresove svoje ekipe želeći i tako iznervirati Portugalca.

Ovaj je uzeo jedan od protivničkih dresova koji su mu navijača rivala bacili, s njim obrisao genitalije i bacio ga natrag. Užasan potez jednog od najvećih kojeg smo ikada gledali na nogometnim terenima.

Video: Ronaldo na putu svlačionici 

Potez kojim je zgrozio ne samo javnost u Saudijskoj Arabiji, već i šire. Ostaje pitanje hoće li biti neke reakcije odnosno hoće li eventualno Ronaldo biti kažnjen.

Kopirati
Drag cursor here to close