Stara dama slavila

VIDEO I Juventus bolji od Real Madrida

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u udarnoj momčadi Reala te je zamijenjen nakon sat vremena igre.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetna sezona na američkom tlu traje, igraju se i dalje prijateljske utakmice. Ovaj put u orlandu igrali Juventus i Real Madrid. Naravno da je stadion bio rasprodat, ovaj duel je igran pred više od 60.000 gledatelja. Precizniji da budemo, na tribinama je bilo 63.503 gledatelja.

Na terenu, Juventusu je trebalo tek 48 sekundi za prvi pogodak na susretu. Brzopoteznu, točnu i lijepu akciju složila je talijanska momčad tom prilikom. McKennie je pogodio vratnicu, a lopta se odbila na nogu Moisea Keana koji je bio strijelac za 1:0.

Taj pogodak prilično je usmjerio ostatak utakmice, jer je Real napadao i stvarao veći broj prilika, ali je Juventus bio itekako opasan kroz kontranapade. Jedna kontra je i rezultirala drugim pogotkom. U 20. minuti je McKennie asistirao, a Timothy Weah zabio za 2:0.

Jedini pogodak Real je postigao u 38. minuti. Majstorski je sa svoje polovice asistirao Kroos, dok je egzekutor bio Vinicius Junior. Sve je zaključeno golom u 95. minuti. Iz blizine je pucao Dušan Vlahović, a lopta se od vratara Reala Courtoisa odbila u mrežu za konačnih 3:1.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u udarnoj momčadi Reala te je zamijenjen nakon sat vremena igre.

Video: Juventus vs Real Madrid 
Kopirati
Drag cursor here to close