Rođeni osjetili teren Bilinog polja

VIDEO I Jusufbegović: Imamo svoje adute da se suprotstavimo Zrinjskom

"Sama činjenica i s kakvom dominacijom igra Premijer ligu, apsolutno ukazuju da su jedna od najboljih, ako ne i najbolja ekipa. Od nekih stvari ne možete pobjeći" istakao je Jusufbegović.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2023. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni su odradili posljednji trening prije velikog finala u srijedu. Već određeno vrijeme trener Nedim Jusufbegović pažljivo dozira treninge s obzirom na količinu ozljeda koje prate njegovu momčad.

Jer sa svakom novom ozljedom se situacija komplicira u rosteru. To se najbolje vidjelo u susretu protiv Igmana kada su prvi put zajedno kao stoperski par zaigrali Muminović i Zeljković.

Hrkać bi trebao biti spreman pa je opet situacija donekle drugačija. Bez obzira na činjenicu da je Zrinjski dobio sve tri utakmice ove sezone, što je u međusobnim duelima Velež bez pobjede od kolovoza 2020. godine.

"Sama činjenica i s kakvom dominacijom igra Premijer ligu, apsolutno ukazuju da su jedna od najboljih, ako ne i najbolja ekipa. Od nekih stvari ne možete pobjeći. Nećemo preuzeti ulogu favorita, ali želimo da pobijedimo, hoćemo da se predstavimo u najboljem svijetlu i smatramo da imamo kvalitetu da se suprotstavimo Zrinjskom i da ostvarimo pobjedu. Sada manje više važno tko je tu favorit, oni sigurno jesu po budžetu, kvalitetu igrača, kontinuitetu i sve okolnosti kada se saberu imaju prednosti. Imamo svoje adute u koje vjerujemo da zajedno sa navijačima odigramo dobru utakmicu i ako bude tako možemo se nadati povoljnom rezultatu", naglasio je Nedim Jusufbegović.

Video: Nedim Jusufbegović

Nermin Haskić je prvi strijelac momčadi. U proljetnom dijelu prvenstva je postigao sedam golova u prvenstvu, četiri u Kupu, trenutačno je na brojci od 15 golova gledajući oba takmičenja. S obzirom na probleme sa ozljedom Zvonića, u ovoj postavi Veleža će Haskić biti jedan od iskusnijih.

" Samopouzdanja imamo, posebno što se tiče posljednje utakmice protiv Zrinjskog, tada smo se pokazali u dobrom svjetlu i to nam je vodilja za sutrašnju utakmicu. Moramo biti fokusirani, jer možemo igrati dobru utakmicu, a i Zrinjski je pokazao da će oni najmanje greške kod naše ekipe kazniti. Malo prije sam spominjao, treba nam fokus. Fokus čitavih 90 minuta i jedino tako možemo nadomjestiti nedostatke odsutnih igrača. Svi znamo šta znači ova utakmica za Velež i jedino to može da pomogne, ako budemo svi zajedno i svi budemo kao tim" ističe Haskić.

Video: Nermin Haskić
Kopirati
Drag cursor here to close