Nadoknadili 2:4

VIDEO I Inter Miami ne gubi, Messi ponovo strijelac

Nakon što su munjevitom brzinom rasprodali karte za utakmicu, domaćini su na terenu napravili puno problema Interu. Imali su 3:1, pa 4:2 u 68. minuti, ali su na kraju izgubili.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2023. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bila najteža utakmica otkako je Leo Messi obukao dres Inter Miamija. Iako se još uvijek radi o susretima Liga kupa natjecanja u kojem se za trofej bore sastavi iz MLS-a i meksičkog prvenstva. Međutim, kad je Messi tu, onda je sve moguće čini se još uvijek.

Nakon što su munjevitom brzinom rasprodali karte za utakmicu, domaćini su na terenu napravili puno problema Interu. Imali su 3:1, pa 4:2 u 68. minuti. Međutim Inter je prvo autogolom Farfana u 80. zaprijetio, nakon čega je se ukazao briljantni Argentinac. Messi je u 85. prekrasno pogodio iz slobodnjaka za 4:4 i dao svojoj momčadi šansu da preko penala izbore prolazak.

Video: Dallas - Inter Miami 

To je bio šesti gol Messija u četvrtoj utakmici. Prilikom izvođenja jedanesteraca za goste su pogađali Busquets, Campana, Miller i Cremaschi, kod Dallasa je promašio Pomykal u drugoj seriji i Inter Miami je prošao u četvrtfinale.

Kopirati
Drag cursor here to close