Situacija je pod kontrolom

VIDEO I Hislop se u najavi utakmice samo srušio

"Moj prijatelj Shaka nije sada s nama ovdje, ali imam dobre vijesti. U svjesnom je stanju, priča. Mislim da mu je malo neugodno zbog svega. Ispričao se, nije tip osobe koji voli da se oko njega stvara strka", rekao je Thomas.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2023. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shaku Hislopa pamtimo kao golmana Newcastlea, West Hama i Portsmoutha. Reprezentacije Trinidana i Tobaga s kojom je igrao na Svjetskom prvenstvu 2006. godine. Njegovu sjajnu partiju kada je Trinidad iznenadio Švedsku odigravši 0:0.

Još 2008. godine je počeo tjedni blog dok trenutačno radi kao TV komentator za ESPN FC TV. Zajedno sa kolegom Danom Thomasom Shaka je rado najavu utakmice između Milana i Real Madrida u Pasadeni, a onda se u samom prijenosu samo srušio ESPN je brzo prebacio sliku s nemilog događaja, a kasnije je ponudio vijesti o zdravstvenom stanju Hislopa.

Video: Trenutak kada se Shaka srušio 

"Moj prijatelj Shaka nije sada s nama ovdje, ali imam dobre vijesti. U svjesnom je stanju, priča. Mislim da mu je malo neugodno zbog svega. Ispričao se, nije tip osobe koji voli da se oko njega stvara strka. Očito je prerano za bilo kakve dijagnoze, ali najvažnije je da se sada osjeća dobro, da je razgovarao sa svojom obitelji. Razgovarao sam s njegovom ženom i čini se da su stvari ok, rekao je kasnije Thomas.

Video: Dan Thomas na poluvremenu 
Kopirati
Drag cursor here to close