Nudi 10 milijuna igračima za prolaz

VIDEO I Gazda Napolija napravio skandal u Barceloni

Matteo Politano je razgovarao s novinarom Skyja Massimom Ugolinijem, kada se pojavio gazda i igrača Napolija bukvalno odvukao zbog čega će Napoli biti kažnjen.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2024. u 18:18 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naredne godine ćemo prvi put u povijesti nogometa gledati nešto novo na svjetskoj nogometnoj sceni. Takmičenje poznato pod nazivom FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo, ali s puno većim brojem sudionika.

Ukupno će igrati 32 ekipe i već sada znamo da ćemo na turniru u SAD gledati iz Europe, Real Madrid, Chelsea, Manchester City,
Bayern, PSG, Inter, Porto, Benficu, Borussiju Dortmund, dok su tri mjesta još uvijek slobodna.

Jedno je rezervirano za pobjednika Lige prvaka, dok će po još jednog predstavnika dati Italija i Španjolska. U Italiji se ja jedno mjesto bore Juventus i Napoli. S tim da je Napoli igra za razliku od Juventusa i Ligu prvaka. Juventus je u prednosti kada je u pitanju prvenstvo, ima pet bodova više, zato će Napoli probati nešto napraviti protiv Barcelone.

Kontroverzni Aurelio De Laurentiis zato je odlučio malo dati vjetra u leđa svojim igračima. Za prolazak Barcelone je pripremio 10 milijuna eura za premije. Međutim, da bi se njegova ekipa našla na turniru u SAD, mora pored prolaska Barcelone u narednoj rundi barem dobiti jednu utakmicu. Izgleda puno novca, rezultatski kao nemoguća misija, ali to je De Laurentiis. Usput tih njegovih 10 milijuna je ništa prema novu koji će dobiti klubovi za nastup na klupskom prvenstvu. Spominje se brojka od 50 milijuna eura.

Inače, De Laurentiis je prije večerašnje utakmice na Montjuicu napravio skandal.

Matteo Politano je razgovarao s novinarom Skyja Massimom Ugolinijem, kada se pojavio gazda i igrača Napolija bukvalno odvukao zbog čega će Napoli biti kažnjen. I ne samo to, odgurnuo je kamermana pomenute TV kuće. 

Video: Ispad De Laurentiisa

Aurelio De Laurentiis je tražio da s utakmice Napolija izvještava odnosno na pressici pitanja postavlja Gianluca Di Marzio, a ne Ugolini kojeg Aurelio smatra navijačem Lazija. Iako Ugolini prati Napoli već dvadeset godina. Pored toga, Ugolini je napisao knjigu, koja nudi dosta zanimljivih stvari koje se De Laurentiisu ne sviđaju.

Kopirati
Drag cursor here to close