Koga sam trebao predstavljati?

VIDEO I Đorđić kritizirao izbornika Švedske, nastala svađa

"Ne mogu podnijeti ta stalna prigovaranja. Došao sam vam u studio, a vi tako dižete buku na mene i stalno nešto kukate i prigovarate" rekao je izbornik Švedske.
Sport / Nogomet | 28. 03. 2023. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije baš čest slučaj da mirni Šveđani tako reagiraju. Barem kada su u pitanju njihovi igrači, izbornici, bivši igrači. Ni ovaj put nitko nije očekivao da bi se nešto slično moglo dogoditi. Nakon poraza od Belgije, vratili su sigurnim trijumfom protiv Azerbajdžana 5:0. Međutim, neki se nisu složili s izborom igrača Jannea Anderssona. Jedan od njih je i Bojan Đorđić kojem je zasmetala činjenica da je Jesper Karlsson, igrač AZ Alkmaara imao skoro nikakvu minutažu, iako igra u dobroj formi.

Video: Analiza nakon utakmice 

"Igrao je odlično prije ozljede zbog koje je na jesen bio van terena čak pet mjeseci. Nakon što se vratio jedva da je dao gol, ali lagano se vraća u formu. Jučer sam dugo razgovarao s njim. Možemo pričati o selektiranju ekipe, možemo provesti cijelu je..nu noć pričajući o tome. Mislim da je on odličan nogometaš, ali ako će on igrati onda će Alexander Isak ili Viktor Gyokeres biti na klupi. Tko od njih da ne igra? Ako si ti trener, onda vodi ovu reprezentaciju umjesto mene", oštro je izbornik Andersson napao Đorđića nakon utakmice u TV-studiju.

I tu nije stao...

"Ne mogu podnijeti ta stalna prigovaranja. Došao sam vam u studio, a vi tako dižete buku na mene i stalno nešto kukate i prigovarate. Došao sam, a vas četvorica me stalno nešto napadate nakon pobjede od 5:0. Eto, ti si, Đorđiću bio igrač na ovakvoj razini, možda si trebao predstavljati nekog drugog" govorio je Andersson što je Đorđića izbacilo iz takta.

"Koga sam trebao predstavljati? Koju drugu zemlju? Možda Srbiju? Što ovdje želite reći? To vam je j...no loš odgovor. Predstavljam ovu zemlju baš kao i vi. Užasno nizak odgovor od izbornika jedne reprezentacije", rekao mu je Đorđić.

Kopirati
Drag cursor here to close