Hey Jude

VIDEO I Bellingham očarao Španjolce

Marca navodi kako je "Houston svjedočio pravom showu Judea Bellinghama", te kako mu je bilo potrebno samo pet minuta da pokaže sav svoj talent.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2023. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako navijači Real Madrida ne trebaju brinuti za budućnost, iako tek smo na početku priče. Iako su tu još uvijek Modrić, Kroos... Posljednjih dana se jako puno pisalo o Güleru koji je ostao na klupi, pa je svojih pet minuta ugrabio Jude Bellingham. Mladi Englez je protiv Manchester Uniteda u Houstonu postigao svoj prvi gol u dresu Real Madrida.

Engleski vezni igrač Bellingham, koji je došao u Madrid u lipnju iz Borussije Dortmund u iznosu od 103 milijuna eura plus bonuse, postigao je gol nakon samo šest minuta igre, na dodavanje njemačkog braniča Rudigera.

Sjajno se Englez oslobodio svojeg čuvara, izašao oči u oči s Onanom i potom ga lobao s ruba šesnaesterca. Zaista ne može biti bolja najava za nadolazeću sezonu i navijači Reala imaju s pravom biti optimistični.

Video: Real Madrid - Manchester United 

Hvalospjeve na račun engleske zvijezde sipali su i španjolski mediji. Marca tako navodi kako je "Houston svjedočio pravom showu Judea Bellinghama", te kako mu je bilo potrebno samo pet minuta da pokaže sav svoj talent.

Odigrao je sjajno protiv Milana, a onda mu je protiv Uniteda bilo dovoljno pet minuta da pokaže kako je vrijedan Zidaneove petice, piše Marca i navodi:

"Bellingham je igrač koji, ne samo po broju dresa, već i po pokretima i akcijama podsjeća na Zinedinea Zidanea. Ovo je najbliže Zidaneu što smo vidjeli. To je igrač koji igra kao anđeo, ovako mlad, a već daje karakter momčadi. On je taj koji Ancelottijevom Realu daje energiju i snagu. Bellingham je vulkan koji se sjajno integrirao u novu momčad i učinio je zastrašujućom.

Španjolci su osim Bellinghama nahvalili čitavi vezni red Real Madrida.

"Ancelotti ima impresivni vezni red. To je kombinacija moći, snage i kvalitete koju garantira Luka Modrić. Luka, Camavinga i Bellingham, posloženi u 4-4-2 romb stvaraju za suparnika stvaraju oluju od ukradenih lopti i kontra napada. Nitko nema vezu kao Real. Modrić i Kroos i dalje rade kao sat, a Camavinga, Tchouaméni, Bellingham i Valverde momčadi daju ritam prikladniji Premiershipu, nego La Ligi.

Španjolci također tvrde kako Realu s ovakvom vezom i sjajnim Bellinghamom uopće ne treba Kylian Mbappé.

Kopirati
Drag cursor here to close