Pitali Plemiće

VIDEO | Bijele, zelene, žute, kakve kopačke nosiš ti?

Kroz klip od nekih 30 - tak sekundi su objasnili pojedini koje kopačke nose, o kakvim se modelima radi. Imamo žute, zelene, bijele.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2023. u 23:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

@hskzrinjski Mislim da su zelene  #zrinjskimostar #zrinjski #footballtiktok #football #nike #nikemercurial #adidas #adidasnemeziz #transfermarkt #mostar #footballboots  HOT!

Od ponedeljka je momčad Zrinjskog u punom pogonu. Igrači nisu imali previše vremena za odmor baš kao i prošle sezone jer već 11. ili 12. srpnja na rasporedu su prve utakmice prvog pretkola Lige prvaka. Baš kao i proljetos, momčad radi i trenira na terenu sveučilišnog kampusa u Rodoču.

Od novih lica tu su Zvonimir Kožulj (Sandecja), Petar Mišić (Tuzla City), Tarik Ramić (Sarajevo), Dario Čanađija (Šibenik), Aldin Hrvanović (Stupčanica), Nikola Marić (Jadran Luka Ploče) i Mato Stanić (Rijeka).

U pauzi između treninga igrači prve momčadi su pronašli malo vremena za odmor i šalu. Kroz klip od nekih 30 - tak sekundi su objasnili pojedini koje kopačke nose, o kakvim se modelima radi. Imamo žute, zelene, bijele. Neki su istakli kako koriste jedne za trening, kako opet igraju u drugim, dok neki i baš nisu zadovoljni njihovim izgledom, ali kako kažu "rade svoj posao"

Kopirati
Drag cursor here to close