Ode u Sabah

Veznjak Gorice Mario Marina karijeru nastavlja u Azerbajdžanu

Zahvaljujem svima, od predsjednika do čistačica, a najviše hvala mojim suigračima i stručnom stožeru na čelu s trenerom Sergejom Jakirovićem", rekao je Marina
Sport / Nogomet | 29. 12. 2019. u 20:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Mario Marina (30) napustio je redove HNK Gorice i karijeru će nastaviti u Azerbajdžanu, u klubu Sabah iz Bakua, objavio je u nedjelju hrvatski prvoligaš.

 Mario Marina je bio dokapetan Gorice, za koju je skupio 102 nastupa. U Goricu je prvi put došao je u zimu 2016. godine iz Šibenika, pri čemu se zadržao godinu dana. Nakon pola sezone u Širokom Brijegu vratio se u Goricu te je imao iznimno važnu ulogu u borbi za ulazak u Prvu ligu, kao i izgradnju statusa kakvog klub danas ima u prvoligaškom društvu.

"Nažalost, došlo je vrijeme za rastanak, za novu stranicu u mom životu i karijeri. Proveo sam prekrasno razdoblje u HNK Gorici, vrijeme u kojem smo postigli vrhunske rezultate i nadam se da će klub nastaviti ići u tom smjeru. Zahvaljujem svima, od predsjednika do čistačica, a najviše hvala mojim suigračima i stručnom stožeru na čelu s trenerom Sergejom Jakirovićem", rekao je Marina na odlasku iz kluba u kojem je proveo tri i pol sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close