Jiloan Hamad

Gorica dovela bivšeg kapetana Švedske

Tijekom dosadašnje karijere igrao je za švedske klubove BK Forward, Malmö FF i Hammarby, kao i za njemački Hoffenheim, belgijski Standard Liege i korejski Incheon United.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2019. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi igrač Gorice postao je 28-godišnji Jiloan Hamad, koji primarno igra na poziciji ofenzivnog veznog igrača, objavili su iz kluba.

Tijekom dosadašnje karijere igrao je za švedske klubove BK Forward, Malmö FF i Hammarby, kao i za njemački Hoffenheim, belgijski Standard Liege i korejski Incheon United. Nakon što je raskinuo ugovor u Južnoj Koreji, u HNK Goricu stiže kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na dvije godine, javlja HRT.

''Presretan sam što sam ovdje, što sam postao dio HNK Gorice. Ovo mi je velika prilika i nadam se da će naša suradnja biti uspješna, na obostrano zadovoljstvo'', rekao je Hamad, koji će u Gorici nositi dres s brojem 7.

Hamad je bivši mladi reprezentativac Švedske, jedno vrijeme bio je i kapetan švedske U-21 reprezentacije, a skupio je i osam nastupa za švedsku A reprezentaciju u prijateljskim utakmicama.

Kako je rođen u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, od roditelja Iračana, dobio je pozive i da nastupa za azerbajdžansku te iransku reprezentaciju. Azerbajdžan je odbio, a irački poziv je prihvatio i trenutačno čeka odobrenje FIFA-e.

Treninzima se priključuje odmah, a pravo nastupa za novu momčad trebao bi steći do sljedećega kola, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close