Stali u obranu

Veterani Veleža poručili Savezu: Promijenite odnos prema našem klubu

Sport / Nogomet | 24. 09. 2021. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Veterani Veleža poručili Savezu: Promijenite odnos prema našem klubu 

Veterani FK Velež podržali su Upravni odbor kluba popularnog mostarskog kluba, koji se oglasio poslije kazni koje su izrekle Natjecateljska i Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH.

"Mi veterani, nekadašnji igrači FK Velež izražavamo nezadovoljstvo i zabrinutost odnosnom i kampanjom koja se od strane rukovodstva NSBiH i sudijske organizacije vodi prema našem klubu", piše u priopćenju veterana FK Velež koje prenosimo u cijelost:

"Odmah da kažemo, osuđujemo svako nasilje i incidente kako na sportskim terenima tako i izvan njih, smatrajući da razloge istih možemo pronaći u nekorektnom odnosu čelnih ljudi Saveza prema Veležu.

Naš klub je kroz povijest prošao mnogo teških, ali i lijepih trenutaka te ime našeg grada proslavio na svim kontinentima. Nogometnim virtuozima i majstorima su se divili i klanjali navijači širom svijeta. Klub bogate tradicije iznjedrio je velikane ovog sporta koji su ostali zapamćeni od mnogih generacija.

Klub je dijelio i dijeli sudbinu našeg grada i države. Izložen je pritiscima i napadima, ali je i pažen od odane armije navijača u cijelom svijetu, čija je ogromna ljubav neupitna.

Nakon organizacijske i financijske konsolidacije na red su došli sportski uspjesi koji su učinili ponosnim sve navijače. U cijeloj regiji Velež je pobrao simpatije nogometnih zaljubljenika, ali je razvoj našeg kluba nažalost zasmetao ljudima loših namjera, koji čine sve kako bi ga zaustavili.

Od svih članova NSBiH tražimo da se preispitaju posljednje odluke na štetu našeg kluba te da se konačno promijeni odnos prema Veležu. Nećete nas zaustaviti, već još više ojačati i ujediniti".

Kopirati
Drag cursor here to close