Sead Kajtaz

Legendarni igrač Rođenih podnosi ostavku u Nogometnom savezu BiH zbog Veleža

Sead Kajtaz podnosi ostavku u Nogometnom savezu BiH zbog Veleža.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2021. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savjetnik u Nogometnom savezu BiH i legendarni igrač Rođenih, Sead Sejo Kajtaz, namjerava podnijeti ostavku koju obavlja u krovnoj kući bh. nogometa,  saznaje portal StarMo.ba.

Kajtaz je razočaran javno izrečenim stavovima predsjednika F/NS BiH, Vice Zeljkovića, ali i odnosom Saveza prema njemu najdražem klubu.

Bivša „sedmica“ Veleža smatra da je predsjednik F/NS BiH Vice Zeljković iznio cijeli niz stavova koji su imali za cilj da manipuliraju javnošću i unesu dodatnu smutnju, piše ovaj portal.

Osim toga, Kajtaz smatra da Zeljković nije iznio ni potpuni sadržaj njihovog međusobnog razgovora, što je samo otvorilo mogućnosti za daljnje manipulacije i podmetanja u javnosti.

Prema izvoru StarMo, Sead Kajtaz izričito tvrdi kako je FK Velež njegov jedini i prvi izbor, te da će učiniti sve da se Rođenima i rukovodstvu kluba osigura jednakopravan status, te da se mostarskom klubu ne namještaju igre, s ciljem urušavanja, ne samo ovog kluba, nego i kompletne fnogometne scene u BiH.

Spomenuti portal saznaje da će Sead Kajtaz o svojoj ostavci tijekom dana obavijestiti Nogometni savez BiH, odnosno predsjednika Zeljkovića.

Danas se očekuje i zasjedanje Uprave FK Velež, s ciljem odgovora na drakonske kazne izrečene Veležu i Upravi, i prije okončanja službene istrage i izvještaja sudijske organizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close