NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski

Veliko zanimanje za hercegovački derbi: Ulaznice tri dana u pretprodaji

Zbog velikog zanimanja za hercegovački derbi Širokog i Zrinjskog, klub s Pecare je odlučio ulaznice pustiti u pretprodaju tri dana prije utakmice
Sport / Nogomet | 25. 10. 2017. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliko zanimanje vlada za najbolji derbi u državi u proteklih godina - hercegovački derbi Širokog Brijega i Zrinjskog. 

Ove momčadi sastat će se u nedjelju, 29. listopada, s početkom u 16.30 sati na Pecari u sklopu 13. kola Premijer lige BiH. Kao i dosadašnjih sezona, očekuje nas uzbudljiv derbi, a posebno u ovom trenutku kada Široki Brijeg zauzima drugo mjesto na ljestvici s tri boda zaostatka za vodećim Zrinjskim.

Nogometni klub Široki Brijeg objavio je da će pretprodaja ulaznica trajati tri dana, a možete ih kupiti u službenom klupskom Fan shopu koji se nalazi u sklopu dvorane Pecara.

Pretprodaja će se održati u četvrtak, 26. listopada, od 14.00 do 18.00 sati, a u istom vremenskom razdoblju ulaznice, kao i ostale artikle Fan shopa, moći ćete kupiti i u petak, 27. listopada. 

Posljednji dan pretprodaje ulaznica za hercegovački derbi održat će se u subotu, 28. listopada, od 10.00 do 14.00 sati.

''Za ovu utakmicu, kao i uvijek vlada veliko zanimanje navijača, pa smo odlučili da vam na ovaj način olakšamo da, bez čekanja u redovima, dođete do svoje ulaznice na vrijeme'', navode iz NK Široki Brijeg. 

Dogovorom klubova, svi navijači i simpatizeri Zrinjskog bit će smješteni na tribini Istok dok će Sjever i Jug biti namijenjem domaćim navijačima.

Iz NK Široki Brijeg, također zbog velikog zanimanja medija, ograničili su broj akreditacija te pozvali novinare da se akreditiraju o čemu detaljnije možete pročitati na službenoj web stranici kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close