Brozovićev otac ljut zbog otkazivanja

Velika Gorica: Sve je bilo dogovoreno, doček je otkazao sam Brozović

Doček je na kraju ipak organiziran u jednom restoranu u selu Okuje za mještane, širu obitelj i prijatelje.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2018. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ured gradonačelnika Velike Gorica objasnio je u četvrtak okolnosti koje su dovele do odgode, a potom i otkazivanja dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića u ponedjeljak u Velikoj Gorici, navodeći kako je doček otkazao sam Brozović.

Doček je dogovoren za ponedjeljak u Parku dr. Franje Tuđmana, no nakon što su stigle prognoze za loše vrijeme sve je prebačeno u gradsku četvrt Kurilovec, gdje je Marcelo napravio prve nogometne korake, kako ljudi ne bi pokisli, javlja Hina.

No, tijekom prijepodneva Marcelo je otkazao, pojasnio je okolnosti Nenad Črnko, član Izvršnog odbora HNS-a koji je dogovore oko organizacije zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Ervinom Kolarecem i i Ivanom Brozovićem, ocem Marcela Brozovića, započeo već u Moskvi.

"Kako sam ja bio u avionu s njegovim ocem i suprugom odmah po spuštanju sam zamolio obrazloženje odbijanja, gdje mi je tata decidirano odgovorio 'Kakav sad Kurilovec, mi to odbijamo'", navodi Črnko i dodaje da je također odbijen prijedlog da se doček pomakne na utorak ili srijedu.

"Zamolio sam ga da još jednom razmisli i kontaktira Marcela jer to nije u redu prema ljudima koji ga poštuju kao sportaša. On mi je rekao doslovno ovako: 'Ja ti tu ne mogu pomoći, niti se hoću miješati, Marcelo je tako odlučio i to se više ne može promijeniti'", tvrdi Črnko u priopćenju.

Ljutnja Brozovićeva oca

Nakon veličanstvenih dočeka reprezentativaca u Zagrebu i drugim gradovima, otkazivanje dočeka Brozovića razljutilo je njegova oca koji je na svojoj Facebook stranici napisao: "Dragi naši, NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI".

Doček je na kraju ipak organiziran u jednom restoranu u selu Okuje za mještane, širu obitelj i prijatelje.

O organizaciji dočeka oglasili su se i gradonačelnik Velike Gorice Držane Barišić i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, koji ističu da su ponosni na Marcela Brozovića.

"Naš Turopoljski top zaslužio je doček, koji su pripremali Velika Gorica i Turistička zajednica Grada. Žao mi je sto se dogodio splet okolnosti u kojem ovo postaje priča, umjesto da su priča naši nogometaši", priopćio je Barišić uz napomenu da je otvoren za svaki razgovor s Marcelom i obitelji Brozović, javlja Hina.

Kolarec pak navodi kako je s Ivanom Brozovićem bilo sve dogovoreno, glazbeni sastav, film o najljepšim trenucima Marcela na svjetskom prvenstvu, posebno opremljeno vozilo s razglasom, vatromet... "Naše su namjere bile najbolje, a iza toga i dalje stojimo. Kao Grad ponosni smo na sve što je Marcelo postigao", priopćio je.

Da je Grad organizirao doček i da je obitelj Brozović bila upoznata s time svjedoči i objava Marcelove supruge Silvije Brozović na Facebooku, zaključuje se u priopćenju Ureda gradonačelnika Velike Gorice.

Kopirati
Drag cursor here to close