Hajde sine Raspučine, u visine na tribine!

Poznat datum i vrijeme odigravanja odgođenog gradskog derbija

Početkom tjedna bit će određene i službene osobe za utakmicu koja će biti od velikog značaja s oba kluba kako za pozicije na ljestvici tako i za primat u gradu na Neretvi.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2022. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež i Zrinjski su zamijenili domaćinstva tako da će se prvi ovosezonski mostarski derbi igrati na stadionu HŠK Zrinjski.

Kako je probijeno niz rokova za postavljanje novog terena na stadionu Rođeni Velež nije u prilici svog gradskog rivala ugostiti u svom domu.

Na kraju su vlasnici trofeja iz prošle sezone dogovorili zamjenu domaćinstva tako da će u prvom meču domaćin biti Zrinjski, a ne Velež kao što je planirano u rasporedu.

"Nakon održanog sastanka dva kluba, sagledavanja svih organizacionih segmenata, klubovi su usuglasili ovakav zajednički stav te o istom blagovremeno obavijestili Nogometni savez Bosne i Hercegovine. Nakon čega je Povjerenstvo za natjecanje prihvatio odluku klubova te odredio da će utakmica zaostalog 6. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i HŠK Zrinjski biti odigrana u srijedu 12.10.2022. godine, ali na stadionu Pod Bijelim Brijegom", priopćeno je iz FK Velež u četvrtak.

Dakle, utakmica će se igrati u srijedu 12. listopada, a u sustavu Comet je potvrđena i satnica susreta. Početak gradskog derbija je zakazan za 17.30 sati.

Početkom tjedna bit će određene i službene osobe za utakmicu koja će biti od velikog značaja s oba kluba kako za pozicije na ljestvici tako i za primat u gradu na Neretvi.

Kako sada stvari stoje Velež bi prvu domaći utakmicu u ovoj sezoni na stadionu Rođeni trebao igrati 16. listopada protiv Slobode, ali se ne isključuje mogućnost da se taj susret prebaci u Gabelu, prenosi SportSport.ba

Početkom studenog je na programu i drugi ovosezonski mostarski derbi. U Mostaru se svi nadaju da će teren stadiona Veleža do tada biti i definitivno završen da ne bi došlo do novih odgađanja.

Kopirati
Drag cursor here to close