Sve je bilo odlučeno za poluvrijeme

Velež u Turskoj savladao Akzhayik

Velež je utakmicu počeo u sastavu Bogdanović – Ćosić, Isić, Bajrić, Radović – Radovac, Pršeš – Dejanović, Anđušić, Zajmović – Haskić i vrlo brzo je stekao prednost.
Sport / Nogomet | 05. 02. 2022. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana priprema u Turskoj, nogometaši Veleža su odigrali i prvu pripremu od tri najavljene utakmice u Antaliji, ukupno četvrtu od 13. siječnja. Protivnik je bila deveta momčad prvenstva Kazahstana iz prošle sezone, Akzhayik.

Velež je utakmicu počeo u sastavu Bogdanović – Ćosić, Isić, Bajrić, Radović – Radovac, Pršeš – Dejanović, Anđušić, Zajmović – Haskić i vrlo brzo je stekao prednost. Opet se Feđa Dudić odlučio za dva napadača u vrhu, Zajmovića i Haskića i opet se to pokazalo kao pun pogodak. Haskić je bio dvostruki strijelac, jedan gol je dodao Zajmović za vodstvo Veleža 3:0 nakon prvih 45 minuta.

Haskić je u posljednje tri utakmice postigao pet golova što je svakako ohrabrujuće za Velež i njegov stručni stožer. U drugom dijelu, Dudić je naravno pružio priliku i nekolicini ostalih igrača, pa su zaigrali Zvonić, Zeljković, Hasanović, Vehabović, Brandao i Džanković. Također priliku su dobili Tarik Šikalo kao zamijena za Ćosića koji je zaradio crveni karton, ali je po dogovoru trenera ostao isti broj igrača na terenu, odnosno Ajdin Drina, umjesto Radovca.

U drugom poluvremenu momčad iz Kazahstana je sa dva gola skoro stigla do izjednačenja, ali je ostalo na kraju 3:2. Narednu utakmicu Velež igra protiv Veres Rivne iz Ukrajine, za pet dana.

Kopirati
Drag cursor here to close